Onze Behandelingen

Naast onze haartransplantatie in Nederland en Turkije, organiseren wij maandelijks een Cosmetische trip naar Istanbul voor de volgende behandelingen.
Alle reizen zijn inclusief: Transfers | Hotels 4-5 Sterren | Nazorg | Nacontrole in Nederland. Voor meer informatie en prijzen kunt u mailen of appen.

Baard Transplantatie

Wenkbrauwen

DHI Transplantatie

Direct haar implantatie, deze methode is bedoeld voor vrouwen en mannen die hun hoofd niet kaal willen scheren maar alsnog een haar transplantatie willen doen.

FUE

Follicular unit extraction, bij deze methode worden uw Grafts (haarzakjes) uit de de haarkrans van het hoofdhuid een voor een verwijderd om het daarna te plaatsen op het probleem zone.

Bio Fiber

Bij deze methode heeft u in paar uur direct resultaat voor meer informatie kunt op onze partner website gaan : www.biofiber.eu (dit wordt vooral gebruikt bij ernstige haarverlies of alopecia)

PRP Haar of Gezicht

Bij deze methode wordt er bloed uit uw arm gehaald en wordt vervolgens gecentrifugeerd. De rode en witte bloedcellen worden hierdoor gescheiden. Vervolgens injecteren wij die onder uw hoofdhuid. Bij het gezicht doen wij de Vampire Facelift methode.

Neuscorrectie

Stoor je je aan de vorm of grootte van je neus? Dit kan enorme impact hebben op je zelfvertrouwen. Een neuscorrectie laat je neus bij de rest van je gezicht passen.

Verschillende ingrepen. Soms gaat het alleen om een eenvoudige ingreep om de neustip of neusvleugel smaller te maken. Soms zijn er gecompliceerde operaties nodig aan de neusbrug of de hele neus. Ook kan de hoek tussen neuspunt en bovenlip worden aangepast. Samen met de arts bespreek je je wensen tijdens het consult.

Liposuctie

Liposuctie is de meest uitgevoerde plastisch chirurgische ingreep in Turkije. Wij vertellen u graag meer over deze behandeling. Liposuction is een procedure waarbij de lichaamscontouren verbeterd worden door het verwijderen van vetcellen de huid en de onderliggende spieren

Brazilian But Lift

Een Brazilian but lift operatie is geschikt voor mannen en vrouwen die niet tevreden zijn over de vorm of het volume van hun billen. Het kan zijn dat u simpelweg geboren bent met relatief kleine billen of dat u door het ouder worden plattere billen heeft gekregen.

Borstverkleining

Borstverkleining kan om verschillende redenen gedaan worden. Veel vrouwen kiezen voor cosmetische redenen voor een borstverkleining. U voelt zich wellicht prettiger bij een cupmaat die kleiner is dan uw huidige maat. Uw borsten zijn dan meer in verhouding tot de rest van uw lichaam en uw bovenkleding valt mooier. De wens tot borstverkleining kan ook niet-esthetische redenen hebben.

Dijbeenlift

Met volle vertrouwen de wereld in, met de benen die weer gezien mogen worden

Borstvergroting

Na een zwangerschap, als je bent afgevallen of gewoon weg omdat je wat ouder bent: borsten kunnen door allerlei oorzaken gaan hangen. Vaak verdwijnt ook de vulling aan de bovenkant. Met een borstlift brengen we je de borsten weer terug naar de plek waar ze vroeger zaten. Als je wilt kan een implantaat voor extra volume zorgen.

Schaamlipcorrectie

De schaamlipcorrectie is een dagbehandeling en duurt gemiddeld een uur. In overleg met de plastisch chirurg of cosmetisch gynaecoloog wordt bepaald hoeveel huidoverschot er verwijderd gaat worden. Onder plaatselijke verdoving of algehele narcose neemt de specialist het aangegeven deel weg, waarna de bloedvaatjes worden dicht gebrand. De wond wordt vervolgens zorgvuldig gesloten.

Facelift

Bij een klassieke facelift, ofwel een totale facelift, wordt het hele gelaat van haargrens tot en met de hals gelift. De ingreep heeft effect op de verslapte huid van het voorhoofd, de wangen, de kaaklijn en de hals.

De plastisch chirurg maakt bij deze behandeling een incisie langs de haarlijn, voor de oorschelpen en loopt achter de oren door in de haargrens. De huid, bind- en spierweefsels worden gecorrigeerd en aangespannen in de richting van de haarlijn. Het huidoverschot wordt vervolgens weggesneden en gehecht.

Mommy Makeover

Een Mommy makeover verwijst naar een combinatie van chirurgische procedures bij de vrouw zoals het corrigeren van de borsten, buik, heupen en dijen.

Buikwandcorrectie

Door grote schommelingen in het lichaamsgewicht kan een buikhuidoverschot ontstaan. Een buikwandcorrectie biedt dan uitkomst. Deze ingreep is ook geschikt voor vrouwen die na zwangerschap verslapte buikwandspieren hebben gekregen of die op de buikwand littekens of striae hebben.

Ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie (de zogenaamde blepharoplastiek of ooglift) is een procedure waarbij de overtollige huid van de oogleden chirurgisch wordt verwijderd. Hangende oogleden kunnen niet alleen uw zicht belemmeren, maar kunnen u ook een vermoeid en verouderd uiterlijk geven.

Armlift

Bij veroudering, of door gewichtsverlies, kan de huid van de bovenarmen ruimer worden en gaan hangen. Bij deze operatie wordt het overschot aan huid bij de bovenarm verwijderd. De huid wordt strakker gespannen en de bovenarm komt er fraaier uit te zien. Na de ingreep kunt u weer met plezier mouwloze kleding dragen, maar realiseert u zich wel dat een armlift zichtbare littekens op de bovenarmen kan geven.

Kinvergroting

De kin bepaalt, net als de neus, het profiel van uw gezicht. Een terugwijkende of kleine kin kan een gezicht uit balans brengen. Dit is goed te verhelpen met een kin-implantaat, ofwel: een kinvergroting. Met name wanneer u een relatief korte kin heeft, of wanneer uw kin vrijwel overgaat in de hals, geeft vergroting met een implantaat een mooi en subtiel resultaat.

Liplift

Heeft u smalle lippen en zou u de lippen wat voller willen laten lijken? Het is mogelijk om de lippen op te vullen d.m.v. lipofilling (met je eigen lichaamsvet), of met tijdelijke fillers. Een optie is het liften van de bovenlip, door het verkorten van de afstand tussen de neus en bovenlip. De bovenlip wordt daardoor iets opgetild, dit wordt gedaan door een stukje huid onder de neus weg te halen. Hierdoor zal de bovenlip een stukje omhooggetrokken worden, waardoor het lippenrood zichtbaarder wordt. Buiten dat de lip voller lijkt, zijn de tanden ook beter zichtbaar. Deze behandeling heeft als voordeel ten opzichte van fillers dat het niet regelmatig herhaald hoeft te worden. Na de operatie kan er een klein litteken ontstaan onder de neus. Na enkele maanden zal dit nauwelijks meer zichtbaar zijn.

Gynaecomastie (borstverkleining voor de man)

De aanwezigheid van te veel borstklieren of vetweefsel bij mannen, kan leiden tot een behoorlijk storend probleem: borstvorming. Deze borstvorming is – met name in de puberteit – bij jonge mannen zichtbaar, maar kan ook spontaan weer verdwijnen. Borstvorming ontstaat door de circulatie van bepaalde vrouwelijke hormonen. Deze hormonen zijn in de puberteit ook bij de man aanwezig. Gelukkig bestaan er geavanceerde technieken om gynaecomastie (borstvorming) te behandelen.

Het vetweefsel wordt verwijderd met liposuctie of liposculpture. Een teveel aan klierweefsel wordt chirurgisch verwijderd. De ingreep kan uiteraard ook een combinatie van beide zijn.

Vampire Facelift

Met deze techniek kunnen wij uw huid verjongen door dit plasma met groeifactoren direct in de huid te brengen waar rimpels, plooien of zelfs acne littekens zijn. Een Vampire Facelift met PRP plasma helpt het volumeverlies in het gezicht te herstellen en de verslapte huid te verstrakken. PRP staat voor Bloedplaatjes Rijk Plasma, soms ook bekend onder de Engelse naam: Platelet Rich Plasma.

PRP plasma bevat groeifactoren die het lichaam stimuleren om verouderde of beschadigde weefsels te herstellen met behulp van natuurlijke herstelprocessen uit het lichaam.

Haartransplantatie tegen de laagste prijzen van Nederland

Van: 3800,- Naar 2750,-

of €50,- per maand.

Blijf op de hoogte via de mail of bel direct voor een afspraak.