Biofibre

Haartransplantatie

FUE

Haartransplantatie

0

Years of Experience

0

Location

Satisfied Customer

0

Cups Of Coffee

The Hague

0

Years of

Experience

0

Location

Satisfied

Customer

0

Cups Of

Coffee

Istanbul

Biofibre haartransplantatie in nederland

Als u onmiddellijke resultaten wilt zonder maanden te moeten wachten om mogelijke regeneratie op te merken, dan is de Biofiber-oplossing voor u op maat gemaakt. Het wordt uitgevoerd in een poliklinische setting onder plaatselijke verdoving en omvat het inbrengen van biovezelige haarvezels met een lengte van ongeveer 15 tot 45 cm, waarvan de kleur precies hetzelfde is als uw natuurlijke haar, en de textuur is ook van u (stijl, krullend of golvend). Het garandeert onmiddellijke resultaten en biedt u echte fysieke en mentale verlichting.

Voor wie is het biovezelprogramma geschikt?

Biofiber-technologie is ontworpen om een natuurlijke, niet-invasieve en onmiddellijke oplossing voor haarimplantatie te bieden voor mannen en vrouwen van alle leeftijden met kaalheid en haarverlies. Haartransplantatie van biovezel is een veilige, eenvoudige en lichte cosmetische chirurgische ingreep. Het is coöperatief onder toezicht van een dermatoloog. Het is geschikt voor mannen en vrouwen die last hebben van stress, verschillende vormen van kaalheid, brandwonden, littekens, permanent haar verlies of dunner wordend haar. Dunner wordend haar etc…) zijn van lichamelijke of psychische aard en voor de meest uiteenlopende klachten hebben wij behandelingen. Haarimplantatie wordt uitgevoerd met behulp van het exclusieve Automatic Biofiber® Hair Device en implantatieapparaat geproduceerd door Medicap®.

Klik op de link voor meer informatie of om een consult aan te vragen.

Heeft u last van kaalheid (Alopecia) dan is Biofibre ® haar implantatie teckniek de geschikte oplossing

Voordelen van Biofibre

 • Onmiddellijk esthetische resultaat met een hoge haardichtheid
 • Biocompatible Artificial Haar is in 13 Kleuren beschikbaar, in verschillende lengtes van 15 cm tot 45 cm en in 3 verschillende stijlen (Stijl | Golvend | Krullend).
 • Biocompatibel kunsthaar veroudert niet en verkleurt niet
 • Eenvoudig, enigszins ingrijpende, poliklinische ingreep zorgt voor een actieve levensstijl
 • Biofibre is zowel voor mannen als vrouwen
 • Biofibre ®haarimplantaatsysteem van Medicap® is een niet-invasieve cosmetische chirurgische behandeling die wordt gebruikt als remedie tegen Andr genetische alopecia (kaalheid) , als een reactie op onvolkomenheden als gevolg van zowel mannelijke als vrouwelijke dunner worden, als aanvulling op andere technieken en wanneer een esthetisch resultaat nodig is Onmiddellijke en een hoge capillaire dichtheid.

Biofiber wordt uitsluitend beoefend door gespecialiseerde klinieken in dermatologie, plastische chirurgie en esthetische geneeskunde.Het is de effectiefste manier en heeft direct resultaat. Het is een goed gekeurd esthestisch chirurgietechniek en dat is bewezen met diverse onderscheidingen en goedkeuring. CE goedgekeurd.

Voor wie is de Biofibre bedoeld?

De Biofibre-technologie is bedoeld om mannen en vrouwen van alle leeftijden die last hebben van kaalheid en uitvallend haar, een natuurlijke, niet-invasieve en onmiddellijke haarimplantaatoplossing te bieden. Biofibre Hair Implant is een veilige, eenvoudige, lichte esthetische chirurgische ingreep in samenwerking en onder toezicht van een arts dermatoloog, bedoeld voor mannen en vrouwen met

blijvend haarverlies of dunner wordend haar, ten gevolge van stress, alle vormen van kaalheid, brandwonden, Littekens, dunner wordend haar, enz…) van fysische of psychische aard zijn, wij hebben een behandeling voor de meest uiteenlopende klachten. De haarimplantatie wordt uitgevoerd dmv het exclusieve Automatic Biofibre® Hair Device en implantaatinstrumenten geproduceerd door Medicap®.

Kan iedereen deze lichte esthetische chirurgische ingreep laten doen?

Voordat u een beslissing kunt nemen en starten met deze behandeling dient de arts dermatoloog een onderzoek te doen om allergieën en huidziekten uit te sluiten. Een goede algemene gezondheid en een gezonde hoofdhuid zijn vereist, evenals regelmatige en gezonde haarverzorgingsroutines. Tolerantietests worden uitgevoerd en de procedure krijgt enkel groen licht na een positief advies van de arts dermatoloog. De Biofibre post-procedure protocollen en onderhoud voorschriften worden u dan eveneens uitgelegd, die moeten gevolgd worden.

Na een haartransplantatie een haar implantatie?

De haartransplantatie is een invasieve, chirurgische ingreep, dan een implantaat. Sommige mensen zijn niet tevreden met hun haartransplantatie, omdat het bijvoorbeeld niet vol genoeg is of als er nog een zichtbaar verschil is tussen het resultaat en hun echte haren. Met deze techniek kunnen deze mensen ook perfect een Biofibre haarimplantatie krijgen

Hoe gaat het in zijn werk?

 • Meld u aan voor Gratis adviesgesprek in Den Haag
 • Consult bij een van onze Dermatologen
 • Implantatie op uw gewenste zones
 • Proefplaatsing van 100 Biofibre haren
  Opvolging