Vraag vandaag nog een gratis consult aan of stuur je foto's en ontvang binnen 24 uur een advies!

Wie is Istanbulhair

Istanbulhair bestaat al 12 jaar en is dé speclialist in haartransplantatie behandelingen. Met de Turkse prijzen in Nederland zijn wij niet alleen de goedkoopste maar bieden ook maximale haar grafts voor de laagste prijs. Dus u hoeft niet meer naar Turkije te vliegen. Wij doen hier de behandelingen, inclusief de nazorg.

ZIJ GINGEN U VOOR:

Istanbulhair zij gingen u voor
Istanbulhair zij gingen u voor

GRATIS CONSULT

Als u zich heeft aangemeld voor de gratis haarscan dan komt u langs bij onze kliniek in Den Haag. Tijdens het gratis consult gaan de specialisten samen met u kijken welke behandeling het beste is voor uw situering. Hierop volgt een uitgebreid en persoonlijk advies. Kampt u met het probleem dat u dun haar heeft, haaruitval, alopecia, kaalheid, inhammen of u heeft last van een ander probleem. Plan dan nu een gratis consult in. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing. 

Istanbulhair gratis consult afbeelding

ONLINE HAARSCAN

In slechts een aantal stappen ontvangt u een prijsindicatie.

  • Maak foto’s van de linkerzijkant, rechterzijkant, voorkant, achterkant en bovenkant van uw hoofd. Zorg voor een goede fotokwaliteit. U kunt het beste iemand anders vragen de foto’s te maken.
  • Upload de foto’s via onderstaand formulier en vul uw volledige naam, e-mailadres, geboortedatum en telefoonnummer in.
  • Klik op ‘formulier verzenden’
5/5

“Ben langs gegaan en ben uiterst professioneel geholpen. Ze hebben me geadviseerd om niet voor een haartransplantatie te gaan. Vond dit zeer netjes. Een partij die niet puur voor geld gaat, maar oprecht advies geeft. Wordt enorm gewaardeerd. Ik beveel jullie aan”

RACHID L. | GOOGLE REVIEW