Premier DHI Haartransplantatie Clinic In Netherlands


Over DHI haartransplantatie

Welkom bij Istanbulhair, waar we DHI haartransplantatie niet alleen beschouwen als een procedure, maar als een kunstvorm om uw natuurlijke schoonheid te herstellen. Onze toewijding aan excellentie en innovatie maakt uw DHI-ervaring bij Istanbulhair uniek en succesvol.

Onze DHI Aanpak:

1. Bloedafname voor Succesvolle Behandeling:

We starten met zorgvuldige bloedafname, zowel in Nederland als in Turkije, om ervoor te zorgen dat uw DHI-behandeling een succes wordt. Deze stap legt de basis voor een vlekkeloze operatie en een optimaal resultaat.

2. ICE Grafts voor Langdurig Resultaat:

Bij Istanbulhair maken we gebruik van ICE Grafts, een unieke methode waarbij de grafts koel worden gehouden. Hierdoor hebben de getransplanteerde haartjes een langer leven dan normaal, wat resulteert in een blijvende transformatie.

3. DHI met Lijnentechniek:

Onze DHI-behandeling begint met de nauwkeurige lijnentechniek. U bepaalt het gewenste resultaat. We houden rekening met de spierlijn, wat een cruciale rol speelt, en soms beperkt ons dit in de laagte. Uw tevredenheid staat voorop.

4. Haartransplantatie Vullen vanaf 500 Grafts:

Naast DHI bieden we haartransplantatievulling aan, beginnend vanaf 500 grafts. Vraag een gratis consult aan om de mogelijkheden te bespreken en uw wensen te verkennen.

5. Gratis Consult Inclusief Haarscan:

Wat kunt u verwachten van ons gratis consult? Een grondige haarscan om het donorgebied nauwkeurig te analyseren en een uitgebreid plan voor en nazorg. Uw comfort en tevredenheid zijn onze prioriteit

Over DHI Haartransplantatie:

DHI, een geavanceerde transplantatiemethode, wordt bij Istanbulhair uitgevoerd met de nieuwste technologieën en Blade DHI on ICE Grafts. Onder lokale verdoving worden haarzakjes individueel uit het donorgebied verwijderd en direct in de gewenste zone getransplanteerd. Geen hechtingen nodig, minimale wondgrootte. Het optimale resultaat onthult zich na 7 tot 12 maanden, waarbij uw natuurlijke haargroei wordt hersteld.

DHI Methode in Detail:

Bij de DHI-methode halen onze artsen haarwortels uit het ongevoelige donorgebied, om ze vervolgens één voor één in de gewenste zone te transplanteren. Met een minuscule holle naald van 0.6/0.8 mm worden de haarwortels geëxtraheerd, en kleine incisies worden gemaakt voor een natuurlijk ogend resultaat. Kies voor Istanbulhair, waar expertise, innovatie en zorg samenkomen om uw haartransformatie tot een succes te maken.

Onze werkwijze

Stap 1

Aftekenen

De operatie gaat als volgt. Een medisch team onder leiding van een Nederlands BIG geregistreerd arts.
We gaan eerst in overleg met u over welke vorm u wilt hebben en dan tekenen we de gewenste vorm af.

Istanbulhair haartransplantatie stappenplan

Stap 2

Verdoving

Een DHI-haartransplantatie wordt altijd onder lokale anaesthesia (verdoving) uitgevoerd, waardoor u tijdens de operatie geen pijn zult voelen. Na de ingreep kan tijdelijk lichte napijn ontstaan.

Istanbulhair haartransplantatie stappenplan

Stap 3

Verzamelen van de follikels

De grafts worden uit het veilige donorgebied verwijderd. Door jarenlange ervaring weten onze artsen een voor uw zo optimaal mogelijk donorgebied te selecteren. Wij selecteren alleen de Grafts van de beste kwaliteit die voor de rest van uw leven niet meer zullen uitvallen.

Istanbulhair haartransplantatie stappenplan

Stap 4

Implanteren van grafts

Vervolgens worden de micro incisies gemaakt in het ontvangstgebied waarin de haren worden geplaatst. na het maken van de incisies in het ontvangstgebied worden de Grafts teruggeplaatst.

Istanbulhair haartransplantatie stappenplan

Stap 5

Resultaat

Doordat we bij de DHI haartransplantatie uw haar scheren is er geen bewijs van de operatie zichtbaar sinds u bestaande haar de kale plekken bedekken. Wij zorgen voor het beste resultaat door de voor de juiste nazorg te zorgen en de juiste medicatie aan te bevelen.

Istanbulhair haartransplantatie resultaat

Verschil DHI t.o.v. overige technieken

Het grote verschil met ander haartransplantatie technieken zit hem in de speciale, ontwikkelde apparatuur die de grafts direct oogst en implanteert. Daarnaast is het niet nodig om uw hele hoofd te scheren, slechts de delen van donorgebieden. Deze techniek zorgt ervoor dat een haartransplantatie efficiënter uitgevoerd kan worden.

FAQ over DHI

 • Direct Hair Implantatie (DHI) zorgt voor een natuurlijke look en de maximale haardichtheid. De kans op
  littekens in het ontvangende gebied is minimaal bij DHI, omdat er geen kanalen hoeven te worden
  gemaakt. Tevens is er geen bloeding in de implantatiefase. Het risico van korstvorming is daarom ook
  erg laag. Door minder beschadiging van de hoofdhuid, is het herstel sneller bij de DHI-techniek.

Het grootste nadeel bij de DHI methode is dat de ingreep langer duurt, waardoor er tijdens één sessie maximaal 3000 Grafts kunnen worden getransplanteerd. Terwijl bij de FUE methode het maximum 4500 Grafts is.

 • Indien de patiënt eerder één of meerdere keren elders een FUE behandeling heeft gehad, kan de DHI methode niet meer worden toegepast in het gebied die eerder is behandeld, omdat de slagingskans van de behandeling aanzienlijk afneemt. De garantie regeling vervalt volledig wanneer de patiënt uitdrukkelijk de keuze maakt voor de DHI methode en de lage slagingskans accepteert. Bovendien kan er tijdens de ingreep besloten worden om alsnog af te wijken van de DHI methode en kan er worden overgestapt naar de FUE methode. De reden hiervoor is dat een eerder behandeld gebied met de FUE methode, niet meer soepel genoeg is en de geoogste Grafts niet méér kunnen worden geïmplanteerd in de huid met de DHI Implanteer.
 • De DHI methode is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De geschiktheid voor een
  haartransplantatie wordt beoordeeld op basis van medische factoren en de kwaliteit van uw
  donorgebied. Uw geslacht heeft daar geen invloed op. De DHI methode is voor vrouwen zeer geschikt,
  gezien de haren niet geschoren hoeft te worden. Enkel het donorgebied wordt bijgeknipt om de Grafts te
  kunnen selecteren en er uit te kunnen halen.
 • Indien uw problemen en/of aandoening onder controle is, kan er behandeld worden. Tijdens het consult
  kan onze dermatoloog een beoordeling geven van uw huid(aandoening). Op basis daarvan kan er een
  behandelplan worden opgesteld.

 • De duur van de DHI procedure is afhankelijk van de hoeveelheid haarzakjes die u nodig heeft en de
  mate van haarverlies. Een patiënt met een kleine hoeveelheid haarverlies kan slechts een korte sessie nodig hebben die ongeveer 3-4 uur duurt, terwijl voor 3000 Grafts u dient te rekenen op ongeveer 6 uur.

 • 8 weken na de behandeling kunt u uw haren weer laten verven.
 • Krab niet aan het behandelde en het donorgebied, zeker niet in de eerste maand na de
  haartransplantatie. Dit vertraagt het genezingsproces, veroorzaakt littekens en nieuwe haargroei is dan
  niet meer mogelijk op die plek.

  Complicaties komen weinig voor bij een haartransplantatie. Mogelijke complicaties zijn:

 • Een infectie. U krijgt adviezen om de kans daarop zo klein mogelijk te houden. Een infectie komt dan ook
  nauwelijks voor.
 • Een allergische reactie op de plaatselijke verdoving. Dit komt bijna nooit voor.
 • Een ‘doof’ gevoel in het gebied waar de haren zijn verwijderd. Dit is vervelend, maar kan geen kwaad.
  Het gaat na een paar weken vanzelf over.
 • Zwelling van het voorhoofd. Dit kan vooral gebeuren als er haren zijn getransplanteerd naar de voorkant
  van het hoofd. Soms zwelt het gezicht ook op. De zwelling wordt na een paar dagen vanzelf minder.
 • Ingegroeide haren. Dit gaat vanzelf over.
 • Istanbulhair focust zich erg op u als klant., wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met het resultaat. Daarom zorgen wij bij Istanbulhair voor elke patiënt een gratis hair scan. En wij zorgen uiteraard ook voor de juiste nazorg, zodat we voor het beste eind resultaat kunnen zorgen!