Premier Hair Transplant Clinic In Netherlands

15+ jaar exclusief toegewijd aan haartransplantaties met onmerkbare natuurlijke resultaten.

GRATIS CONSULT

Als u zich heeft aangemeld voor de gratis haarscan dan komt u langs bij onze kliniek in Den Haag. Tijdens het gratis consult gaan de specialisten samen met u kijken welke behandeling het beste is voor uw situering. Hierop volgt een uitgebreid en persoonlijk advies. Kampt u met het probleem dat u dun haar heeft, haaruitval, alopecia, kaalheid, inhammen of u heeft last van een ander probleem. Plan dan nu een gratis consult in. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing. 

Stap zelfverzekerd de wereld in met een haartransplantatie die je weer laat stralen!

Uitstekend
Gebaseerd op 95 recensies
Armin Tashakoor
Armin Tashakoor
2023-09-16
Ik ben echt erg tevreden. Wat een top clinic zeer vriendelijke arts en overige collega’s. 100% tevreden. Een aanrader.
Denis Dorozhkin
Denis Dorozhkin
2023-09-08
Very nice experience here. The staff is great and they really try to help you and give honest advice about what's best in your case with the right expectations.
vinay chaudhary
vinay chaudhary
2023-08-10
Good place ..loved at place
Caglar Senyigit
Caglar Senyigit
2023-06-11
Bilal en Shay weten echt waar ze mee bezig zijn. Zeer behulpzaam en luisteren goed naar je wensen . Echt een aanrader om naar istanbulhair tegaan.
Ibrahim Al Houssein
Ibrahim Al Houssein
2023-06-10
بكل مصداقيه الشغل جيد جداً والكادر الطبي لطيف جداً وانا انصح لكُل من بدو يزرع شعر يجي ع هاد المركز ولا يتردد و بحب اشكرهم جزل الشكر وحصلنا على تخفيض في السعر
Angie Francisco Garcia
Angie Francisco Garcia
2023-06-05
Een life- changing ervaring. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe ontzettend blij en tevreden ik ben met de PRP behandeling die ik heb ondergaan. Het was echt een levens veranderende ervaring. een echte aanrader voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een natuurlijke en effectieve manier om hun haar te verbeteren. Ten eerste was de algehele ervaring er plezierig en zorgzaam. het professionele team dat bij mijn bevalling betrokken was, was uiterst deskundig en vriendelijk. Ze namen de tijd om mijn vragen en zorgen te beantwoorden en stelden me op mijn gemak tijdens het hele proces. Ik voelde me echt goed en het gaf me veel vertrouwen. de procedure zelf was heel gemakkelijk en pijnloos. de behandeltijd was maar een paar uur, maar het was erg ontspannend. Geen klachten of bijwerkingen. Na de bevalling merkte ik direct de voordelen van de PRP behandeling. mijn haar werd dikker en voller en voelde gezonder en sterker aan. De resultaten waren verbluffend en gaven me een enorme boost in mijn zelfvertrouwen.
Ouwais Saha
Ouwais Saha
2023-05-29
Dank voor de behandeling. Voor de behandeling is gestart heb ik alle nodige informatie en adviezen gekregen. Volledig pijnloos! Geweldige service! Echt een aanrader!

ONLINE HAARSCAN

In slechts een aantal stappen ontvangt u een prijsindicatie.

  • Maak foto’s van de linkerzijkant, rechterzijkant, voorkant, achterkant en bovenkant van uw hoofd. Zorg voor een goede fotokwaliteit. U kunt het beste iemand anders vragen de foto’s te maken.
  • Upload de foto’s via onderstaand formulier en vul uw volledige naam, e-mailadres, geboortedatum en telefoonnummer in.
  • Klik op ‘formulier verzenden’

FUE Haartransplantatie(hem)

dhi haartransplantatie

DHI Haartransplantatie

kroes haartransplantatie

Kroeshaartransplantatie

Baardtransplantie

Wenkbrauwtransplantatie

Snortransplantatie

turkije haartransplantatie

Turkije haartransplantatie

HIV Transplantatie (Turkije)