Wenkbrauw
transplantatie

FUE & DHI Behandeling
in Nederland

Wenkbrauw
transplantatie

FUE & DHI Behandeling
in Nederland

Gratis Online offerte

Wenkbrauw Transplantatie Nederlands

Selecteer het haarverlies
bovenop je hoofdhuid

Wenkbrauw Transplantatie Nederlands

Selecteer het haarverlies
bovenop je hoofdhuid

nr 1 in nederland

Haartransplantatie

Komt u langs voor het
21,001ste kopje koffie?

Istanbulhair, de haarkliniek die vol enthousiasme haar deuren opent in Nederland met het motto van “Nederlandse behandelingen met Turkse prijzen,” biedt meer dan alleen een knipbeurt. Hier wordt u verwelkomd in een oase van schoonheid en zorg, waar traditie en moderniteit samenkomen. Stel u voor dat u binnenstapt bij Istanbulhair, de gastvrijheid begroet u alsof u voor het 21,001ste kopje koffie komt, maar er is meer. Istanbulhair is niet zomaar een kapperszaak; het is een haarkliniek met de nieuwste methodes en technologieën op het gebied van haarverzorging en herstel. ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Met 12 jaar aan ervaring heeft Istanbulhair niet alleen haar sporen verdiend in de kunst van knippen en stylen, maar ook in geavanceerde haarklinische behandelingen. Hier worden de nieuwste methodes toegepast om uw haar de zorg en aandacht te geven die het verdient. Stap binnen bij Istanbulhair en ontdek een wereld waar ervaren artsen werken met state-of-the-art technologieën. Of u nu komt voor een verfrissende knipbeurt, een trendy styling, of geavanceerde haarverzorging, Istanbulhair biedt een breed scala aan diensten. Met vijf toonaangevende locaties in Europa, waaronder de nieuwste aan de Waldorpstraat 215-2 in Den Haag, is Istanbulhair uw bestemming voor haarverzorging met een vleugje luxe. De geur van koffie, de warmte van gastvrijheid, en de combinatie van Nederlandse kwaliteit en Turkse prijzen maken Istanbulhair een unieke plek. Dus, komt u langs voor dat 21,001ste kopje koffie en ontdek de perfecte fusie van traditie, moderniteit, en geavanceerde haarklinische zorg bij Istanbulhair. Uw haar verdient niets minder dan het beste, en Istanbulhair staat klaar om u te verwennen met de nieuwste methodes en een ongeëvenaarde ervaring

WIJ GARANDEREN 100% TEVREDENHEID

HAARTRANSPLANT ATIEPAKKETTEN

Hair istanbul en zijn professionele team bepalen
voor u de ideale haartransplantatiemethode.

Haartransplantatie

Combinatiepakket 1

Combinatiepakket 2

Onze Behandelingen

Behandelingen in Nederland, met turkse prijzen

Satisfied Customer

The Hague

12+

Years of Experience

5+

locations

Acne Behandelingen

In Nederland

Let us
Serve you

Request a Call Back

contact us via this form
New Home Contact

getuigenissen

Uitstekend
Gebaseerd op 95 recensies
Armin Tashakoor
Armin Tashakoor
2023-09-16
Ik ben echt erg tevreden. Wat een top clinic zeer vriendelijke arts en overige collega’s. 100% tevreden. Een aanrader.
Denis Dorozhkin
Denis Dorozhkin
2023-09-08
Very nice experience here. The staff is great and they really try to help you and give honest advice about what's best in your case with the right expectations.
vinay chaudhary
vinay chaudhary
2023-08-10
Good place ..loved at place
Caglar Senyigit
Caglar Senyigit
2023-06-11
Bilal en Shay weten echt waar ze mee bezig zijn. Zeer behulpzaam en luisteren goed naar je wensen . Echt een aanrader om naar istanbulhair tegaan.
Ibrahim Al Houssein
Ibrahim Al Houssein
2023-06-10
بكل مصداقيه الشغل جيد جداً والكادر الطبي لطيف جداً وانا انصح لكُل من بدو يزرع شعر يجي ع هاد المركز ولا يتردد و بحب اشكرهم جزل الشكر وحصلنا على تخفيض في السعر
Angie Francisco Garcia
Angie Francisco Garcia
2023-06-05
Een life- changing ervaring. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe ontzettend blij en tevreden ik ben met de PRP behandeling die ik heb ondergaan. Het was echt een levens veranderende ervaring. een echte aanrader voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een natuurlijke en effectieve manier om hun haar te verbeteren. Ten eerste was de algehele ervaring er plezierig en zorgzaam. het professionele team dat bij mijn bevalling betrokken was, was uiterst deskundig en vriendelijk. Ze namen de tijd om mijn vragen en zorgen te beantwoorden en stelden me op mijn gemak tijdens het hele proces. Ik voelde me echt goed en het gaf me veel vertrouwen. de procedure zelf was heel gemakkelijk en pijnloos. de behandeltijd was maar een paar uur, maar het was erg ontspannend. Geen klachten of bijwerkingen. Na de bevalling merkte ik direct de voordelen van de PRP behandeling. mijn haar werd dikker en voller en voelde gezonder en sterker aan. De resultaten waren verbluffend en gaven me een enorme boost in mijn zelfvertrouwen.
Ouwais Saha
Ouwais Saha
2023-05-29
Dank voor de behandeling. Voor de behandeling is gestart heb ik alle nodige informatie en adviezen gekregen. Volledig pijnloos! Geweldige service! Echt een aanrader!

Behcandelings

galerij

If you cannot visit in person, we offer the option of receiving a price indication remotely. You don’t have to leave the house; we arrange it simply and e ciently from your own location.

istanbul hair istanbul hair after

Wij helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?
Neem gerust contact met ons op