Fillers & Botox

Wat zijn fillers?

Fillers zijn stoffen die geïnjecteerd worden in de huid voor herstel en verjonging van de huid. Ze kunnen bijvoorbeeld worden ingezet bij de volgende behandelingen:

 • Vullen van rimpels en oneffenheden
 • Volumeherstel van het gezicht
 • Volume & contour van de lippen aanpassen

Door het inbrengen van kleine hoeveelheden hyaluronzuur in de vorm van een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel, wordt het vochtgehalte van de huid hersteld. Rimpels zullen daarmee verzachten of zelfs verdwijnen, maar er kan ook meer volume en contour gegeven worden aan uw gezicht of lippen.

Er zijn verschillende merken en concentraties hyaluronzuur beschikbaar. Afhankelijk van de diepte van de rimpel of voor het creëren van volume, wordt gekozen voor het juiste product.

Wat is botox?

Botuline toxine is een natuurlijk eiwit dat geproduceerd wordt door de bacterie clostridium botulinum. Dit eiwit heeft als eigenschap dat het de beweging van spieren tijdelijk vermindert. Zo wordt het in de medische wereld al ruim 40 jaar toegepast bij allerlei neurologische aandoeningen.

Tijdens een behandeling van een vrouw met ooglidspasmen ontdekten artsen bij toeval het gunstige effect op rimpels. Rimpels ontstaan immers door het veelvuldig aanspannen van de gezichtsspieren. Wanneer deze spieren door botox tijdelijk ontspannen, worden rimpels minder diep (85 tot 95%) en kunnen zelfs helemaal verdwijnen.

Botox wordt voornamelijk gebruikt voor rimpels in het voorhoofd en rond de ogen, zoals de fronsrimpel en kraaienpootjes.

Istanbulhair haartransplantatie fillers&botox

Onze werkwijze

Stap 1

Vooraf

De eerste stap is een consult met een van onze experts. Hier worden samen naar de wensen gekeken en word er behandelplan gemaakt.

Istanbulhair haartransplantatie fillers&botox

Stap 2

Verdoving

De fillers worden pijnloos geïnjecteerd in de gewenste gebied. Hier word er vorm en volume gecreëerd.

Istanbulhair haartransplantatie fillers&botox

Stap 3

Behandeling

Het resultaat van de fillers is al direct zichtbaar.

Istanbulhair haartransplantatie fillers&botox

Wat kun je verwachten van het resultaat?

Na de behandeling ziet u al vrijwel het resultaat en is daarbij direct zichtbaar. De behandelingen voor fillers zijn vrijwel pijnloos. De fillers laten uw huid steviger aanvoelen en verbeterd de gezichtsvorm. Met de fillers kunt lijntjes, rimpels of diepe plooien minder zichtbaar maken of wegwerken. Ook is het mogelijk om met fillers dunne lippen voller te maken en de mondhoeken te liften.

FAQ over Fillers & Botox

 • Een filler is niet hetzelfde als Botox. Een filler vult rimpels, maar kan ook worden gebruikt om lippen op te vullen, wangen en jukbeenderen. Botox ontspant de spieren in het gelaat die rimpels veroorzaken.

 • Voordelen van Fillers?

  1. direct zichtbaar resultaat
  2. pijnloze behandelingen
  3. ook voor de lippen
 • Er zijn verschillende merken en concentraties hyaluronzuur beschikbaar. Afhankelijk van de diepte van de rimpel of voor het creëren van volume, wordt gekozen voor het juiste product.

 • Botox wordt voornamelijk gebruikt voor rimpels in het voorhoofd en rond de ogen, zoals de fronsrimpel en kraaienpootjes. Botox wordt voornamelijk gebruikt voor rimpels in het voorhoofd en rond de ogen, zoals de fronsrimpel en kraaienpootjes.
 • Fillers zijn stoffen die geïnjecteerd worden in de huid voor herstel en verjonging van de huid. Ze kunnen bijvoorbeeld worden ingezet bij de volgende
  behandelingen:

 • Vullen van rimpels en oneffenheden
 • Volumeherstel van het gezicht
 • Volume & contour van de lippen aanpassen