Premier Haartransplantatie Service In Turkije

Inclusieve Haartransplantatie bij Istanbulhair: Speciale Zorg voor HIV-patiënten

Bij Istanbulhair omarmen we inclusiviteit en stellen we patiëntenzorg voorop. Daarom verwelkomen we HIV-patiënten met open armen voor onze haartransplantatiediensten. We begrijpen dat iedereen recht heeft op zelfvertrouwen en natuurlijke schoonheid, ongeacht hun medische geschiedenis.

Onze Toewijding aan Patiëntenzorg:

Speciale Behandeling in Istanbul

Voor HIV-patiënten bieden we een speciale behandeling aan in een gespecialiseerd ziekenhuis in Istanbul. Deze aanpak zorgt ervoor dat we de voorzorgsmaatregelen op het hoogste niveau kunnen handhaven, gescheiden van onze kliniek in Nederland. Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke patiënt de best mogelijke zorg krijgt, met bijzondere aandacht voor hun unieke medische behoeften.

Gescheiden van Onze Nederlandse Kliniek 

Hoewel HIV-patiënten met open armen worden ontvangen, begrijpen we dat de voorzorgsmaatregelen voor deze groep patiënten van het hoogste belang zijn. Daarom voeren we de behandelingen gescheiden uit, waarbij we specifieke protocollen volgen in ons gespecialiseerde ziekenhuis in Istanbul. Dit stelt ons in staat om een veilige en gecontroleerde omgeving te bieden voor de haartransplantatieprocedure.

Behandeling van Hepatitis B of C

Onze toewijding aan inclusieve zorg strekt zich uit tot patiënten met Hepatitis B of C. Voor deze specifieke gevallen worden de behandelingen ook uitgevoerd in ons gespecialiseerde ziekenhuis in Istanbul. Dit garandeert niet alleen de veiligheid van de
patiënt maar optimaliseert ook de efficiëntie van de behandeling.

Flexibele Boekingsmogelijkheden: Laatste Week van Elke Maand

Bij Istanbulhair begrijpen we dat planning cruciaal is. Daarom bieden we flexibele boekingsmogelijkheden aan, waarbij behandelingen beschikbaar zijn gedurende de laatste week van elke maand, het hele jaar door. Geen wachttijden, zodat patiënten snel toegang hebben tot de zorg die ze nodig hebben

Gratis Consult: Jouw Eerste Stap naar Zelfvertrouwen

Voordat je je haartransplantatie begint, nodigen we je uit voor een gratis consult. Tijdens dit consult bespreken we niet alleen de medische aspecten van de behandeling, maar ook specifieke zorgbehoeften die verband houden met HIV of hepatitis. Onze ervaren specialisten zullen alle vragen beantwoorden en zorgen voor een zorgvuldige analyse van je situatie. Bij Istanbulhair geloven we in gelijke toegang tot haartransplantatie, ongeacht medische geschiedenis. Kies voor onze inclusieve zorg en ontdek hoe we jou kunnen helpen zelfvertrouwen en natuurlijke schoonheid te herstellen

Precisie

Alles van dit wordt met uiterste precisie gedaan, zodat de getransplanteerde haren uiteindelijk een natuurlijke groeirichting krijgen. Alle haarwortelgroepjes (grafts) worden zonder hechtingen naar de gewenste plek op het hoofd overgebracht, of te wel getransplanteerd.

De haarzakjes op de haarkrans achterop het hoofd zijn immuun voor het hormoon dihydrotestosteron (DHT) dat verantwoordelijk is voor kaalheid. De haarwortels uit het donorgebied (de haarkrans), groeien dus gewoon verder op de plek waar ze naartoe getransplanteerd zijn. Achter op het hoofd kunnen de de haarwortels weer een haar produceren, maar in veel gevallen zal er een minuscuul wit plekje (littekentje) te zien zijn.

FAQ

 • Alopecia androgenetica wordt veroorzaakt door het mannelijke DHT hormoon. Onder invloed van dit hormoon komt het haargroeiproces in een stroomversnelling en zullen de haarzakjes uiteindelijk verschrompeld en vernietigd worden. Grafts die afkomstig zijn uit het donorgebied hebben echter andere kenmerken en een structuur die maakt dat ze niet gevoelig zijn voor het DHT hormoon. Na transplantatie in de kalende gebieden, blijft deze unieke structuur behouden. Succesvol getransplanteerde haarzakjes zullen uw leven lang haren blijven produceren
 • U heeft wel geduld ervoor nodig. Een haartransplantatie is geen behandeling met direct zichtbare resultaten.
  Zo’n 7 tot 10 dagen is uw huid genezen, maar de eerste dagen na de ingreep is de behandelde huid rood en licht gezwollen. Dit neemt vanzelf af, maar jeuk en korstvorming zullen nog steeds ontstaan. Pas na 3 tot 4 maanden wordt de eerste nieuwe haargroei zichtbaar, al duurt het 9 tot 12 maanden voordat het definitieve resultaat bereikt is.

 • Het algemene advies is om het de eerste dagen rustig aan te doen en uw hoofd te ontzien. Dat betekent niet stoten, wrijven, blootstellen aan de zon en/of zweten. Ook sporten, zwemmen en sauna bezoekjes kort na de ingreep kunt u beter vermijden. Afhankelijk van de werkzaamheden die u verricht is het soms beter om pas na 10 dagen terug aan het werk te gaan. Een haarchirurg kan u hierover gericht adviseren en door het advies in acht te nemen, geniet u later van een mooi resultaat. 

 • Hoe mooi een blijvende oplossing bij haaruitval ook klinkt, een haartransplantatie is helaas niet geschikt voor iedere vorm van haaruitval. Het is een geschikte behandeling bij erfelijke kaalheid, Alopecia androgenetica. Tijdelijk haarverlies kan niet met een haarimplantatie behandeld worden. Ook als u te maken heeft met bepaalde chronische aandoeningen, actieve huidziektes, infecties of auto-immuunziekten kan behandeling niet altijd geadviseerd worden. Uw geschiktheid wordt bekeken en bepaald tijdens een intakegesprek bij de haarkliniek.

Nee, u heeft na de behandeling geen hechtingen of zichtbare littekens. Dit komt onder andere doordat wij hele dunne holle naaldjes gebruiken tijdens de behandeling. Complicaties komen weinig voor bij een haartransplantatie. Mogelijke complicaties zijn:

Een infectie. U krijgt adviezen om de kans daarop zo klein mogelijk te houden, maar een infectie komt ook nauwelijks voor.Een allergische reactie op de plaatselijke verdoving, maar dit komt bijna nooit voor. 

 • Een ‘doof’ gevoel in het gebied waar de haren zijn verwijderd. Dit is vervelend, maar kan geen kwaad. Het gaat na een paar weken vanzelf over.
 • Zwelling van het voorhoofd. Dit kan vooral gebeuren als er haren zijn getransplanteerd naar de voorkant van het hoofd. Soms zwelt het gezicht ook op. De zwelling wordt na een paar dagen vanzelf minder.
 • Ingegroeide haren, maar dit gaat vanzelf over.
 • Het genezingsproces van uw huid begint al op dag 1 na de behandeling. Uw huid blijft in de eerste maand echter nog wel gevoelig.
 • De kosten variëren en hangen af van uw wensen. Kies u voor FUE of een DHI dan kunnen wij een indicatie geven, maar wij kunnen u zeker garanderen dat wij de juiste prijs kan afgeven voor een onbeperkt aantal grafts. “Uniek in Nederland”
 • Wij ISTANBULHAIR hebben gespecialiseerde artsen en zij zorgen ervoor dat u op kale en dunnen plekken uw eigen haar weer terug krijgt. De haargroei die bij de haartransplantatie ontstaat, is blijvend. Dit komt doordat de haren die daar zijn geplaatst een andere genetische aanleg hebben dan de haren die zijn uitgevallen. De donorharen uit de haarkrans zijn immuun voor het hormoon DHT dat haarverlies veroorzaakt. Wij gebruiken ook een nieuwe techniek, de FUE Sapphire methode. Deze methode houdt in dat de kanalen, waar de haartransplantaten in worden geplaatst, met een speciaal instrument worden gemaakt die een Sapphire punt heeft.