Over ons

Over ons

Met al 12 jaar bestaan en ervaring bieden wij een ruim aanbod binnen de Turkse behandelingen. In Europa zijn wij voorzien van 5 toplocaties met als hoofdlocatie Istanbul. Sinds januari 2020 is Istanbulhair ook gevestigd in Nederland. Met Turkse prijzen maar dan in Nederland zijn wij de goedkoopste haartransplantatiespecialisten in Nederland, wij zullen voor de maximale haar Grafts gaan voor een vaste prijs. 

Istanbulhair werkt met gespecialiseerde artsen ook wel BIG geregistreerde artsen. Wij focussen ons op u als klant en vinden het belagrijk dat u tevreden bent met het resultaat. Om te zorgen dat het resultaat tot het uiterste eruit komt, krijgt u per direct na de behandeling de beste nazorg van Istanbulhair.  

Haartransplantatie met VIP service

Begeleiding in het proces 

Als u eenmaal uw eerste consult heeft gehad, begint de begeleiding van uw proces. Istanbulhair wilt u de optimale begeleiding geven om alles zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Wij ondersteunen u bij het maken van keuzes “gewenste haarlijn” en voor het beste resultaat voor hem of haar. 

Keuzes uit:

  • FUE “ICE Grafts“ – Deze methode laat geen littekens achter
  • DHI “Direct Hair Implantor“ – zonder scheren

Met deze technieken behalen wij de beste resultaten op de markt. Wij hebben dan ook een slagingspercentage van 98% met de opgenoemde technieken. Hiermee komen wij als beste uit de haartransplantatie markt.

Alle haartransplantaties vinden plaats in Den Haag. Tevens ontvangt u bij elke haartransplantatie een
gratis Serum en Shampoo set t.w.v. € 129.00 en een PRP Plasma.

De nazorg 

Nadat de haartransplantatie heeft plaatsgevonden, kunt u bij ons terecht voor de nazorg. Tijdens uw afspraak worden uw haren gewassen door onze specialisten. Tevens krijgt een uitgebreide uitleg omtrent het was- en verzorgingsproces van uw haren.

Hoog tevredenheidsgehalte, garantie en hoge haardichtheid

U krijgt standaard de garantie dat de geplaatste haarzakjes zich zullen ontwikkelen tot haargroei. Uit onze ervaring blijkt dat bij al onze operaties een slagingskans van 98% heerst. Indien uw lichaam moeite heeft met het eigen maken van de geplaatste haartjes, geven wij een extra PHP boost om het proces te versnellen.

Onze speciale apparatuur is in staat om kleine boortjes van 0.6 tot 0.8 mm te genereren. Hierdoor zijn wij in staat om meer donor grafts te creëren dan andere haartransplantatie klinieken. Met de Sapphire Blade Fue behandelingen kunnen wij een hoge haardichtheid garanderen.

Alle haartransplantatie behandelingen (haar, baard en wenkbrauwen) hebben een groeigarantie van 99,99%.

Plan je consult

Laat je professioneel adviseren door de meest gespecialiseerde artsen van Istanbulhair. Door een gratis consult in te plannen, kunt u een goede diagnose krijgen van uw haartransplantatie. Wilt u een gratis scan? Stuur dan een email naar info@instanbulhair.nl of een WhatsApp bericht naar +31 6 29 50 60 80 zodat wij contact met u kunnen opnemen.