Over Istanbul Hair

Behandelingen in Nederland, met turkse prijzen

Hoge kwaliteit
0
Premium support
0
Hoge beoordelingen
0
Meerdere locaties
0

Over Ons

Met meer dan 12 jaar ervaring bieden wij een uitgebreid scala aan Turkse behandelingen. Istanbulhair heeft vijf vooraanstaande vestigingen in Europa, met Istanbul als ons belangrijkste centrum. Sinds januari 2020 zijn we ook actief in Nederland. Wij hanteren Turkse prijzen in Nederland, waardoor we de meest betaalbare specialisten voor haartransplantaties in Nederland zijn, waarbij we streven naar het maximale aantal haar Grafts voor een vaste prijs.

 

Ons team bij Istanbulhair bestaat uit gespecialiseerde artsen, allen geregistreerd bij het BIG-register. Onze focus ligt op uw tevredenheid als klant. We streven ernaar dat u content bent met het resultaat. Voor een optimaal eindresultaat bieden we direct na de behandeling de beste nazorg die Istanbulhair te bieden heeft.

Komt u langs voor een
Gratis haarscan?

Bent u benieuwd naar de staat van uw haar, plan dan een gratis haarscan in met één van onze medische specialisten

Openingstijden

Maandag T/M Vrijdag
Van 10:00 tot 17:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Contact

Telefoon:
085 400 84 84
Mail:
Info@istandbulhair.nl

Wat u kunt verwachten

Haartransplantatie met VIP service

Keuze uit:

FUE “ICE Grafts”:

FUE (Follicular Unit Extraction) is een geavanceerde haartransplantatiemethode waarbij individuele haarzakjes één voor één uit het donorgebied worden geoogst en vervolgens getransplanteerd naar het ontvangstgebied. Deze techniek minimaliseert littekens, omdat de incisies erg klein zijn en genezen zonder stiksels. Het resulteert in natuurlijk ogende haargroei.

 

DHI

(Direct Hair Implantation) is een haartransplantatietechniek waarbij haarzakjes rechtstreeks worden geïmplanteerd in het ontvangstgebied zonder voorafgaande incisies. Dit gebeurt met behulp van een speciale geavanceerde pen, waardoor er geen noodzaak is voor het scheren van het donorgebied. DHI staat bekend om het precieze implanteren van de haarzakjes, wat leidt tot nauwkeurige plaatsing en een natuurlijker resultaat.

– Geen scheerbeurt nodig. Met deze geavanceerde technieken bereiken we de beste resultaten op de markt.

Met een succespercentage van 97% in haartransplantaties met de genoemde technieken, onderscheiden we ons als marktleiders in haartransplantaties.

We zijn specialisten in kroeshaar en ervaren in behandelingen voor Alopecia, dun haar en bieden eerlijke beoordelingen voorafgaand aan uw behandeling, zodat u weet wat wel en niet haalbaar is in Nederland.

 

Alle haartransplantaties vinden plaats in Nederland

Patiënten met HIV of hepatitis B en C worden uitsluitend behandeld in Istanbul, Turkije.

 

Nazorgplan:

– U ontvangt een PRP-boost tijdens de behandeling.

– Na 10 dagen is er een controleafspraak gepland.

– Uw huisarts ontvangt digitaal het voorgeschreven recept.

– U krijgt een nekkussen en speciale shampoo.

– Controleafspraken op 30, 90 en 120 dagen, met een finale beoordeling.

Met deze aangepaste aanpak bieden wij uitgebreide zorg voor en na de behandeling voor een optimaal resultaat.

Begeleiding in het proces

Bij Istanbulhair begint onze begeleiding zodra u het eerste consult heeft gehad. Ons doel is om u optimale ondersteuning te bieden, waardoor alles soepel en efficiënt verloopt. We begeleiden u bij het maken van keuzes met betrekking tot de “gewenste haarlijn” om zo het beste resultaat te bereiken, aangepast aan uw wensen, of het nu voor hem of haar is.

De nazorg

Na een haartransplantatie is het essentieel om nauwgezet voor je hoofdhuid te zorgen. Volg de instructies van je chirurg op, houd je hoofdhuid schoon en vermijd zware activiteiten en blootstelling aan de zon. Stop met roken en alcohol en neem voorgeschreven medicijnen. Geduld is belangrijk voor optimale resultaten.

Bij Istanbulhair garanderen we een volledige plaatsing van haarzakjes. We streven ernaar het maximale aantal haarzakjes uit het donorgebied te plaatsen, waarbij de haardichtheid per individu kan variëren tussen 60% en 80%. Het is echter belangrijk op te merken dat, hoewel we een hoge dichtheid beogen, het afstoten van haarzakjes door het lichaam de groeigarantie niet absoluut maakt, omdat resultaten afhankelijk zijn van individuele factoren.

 

Bij de kruin ligt de groei- of acceptatiekans rond een 50-50 verdeling. Hoewel we streven naar optimale resultaten, zijn sommige gebieden, zoals de kruin, minder voorspelbaar in uitkomsten.

 

Het is echter belangrijk om te benadrukken dat we geen garanties kunnen bieden bij Alopecia en dat diabetespatiënten moeten rekenen op langere hersteltijden. Bovendien kunnen schommelingen in gewicht binnen één jaar en hormonale veranderingen, zoals menopauze of de overgang, ook invloed hebben op haargroei.

Plan een consult

Laat je professioneel adviseren door de meest gespecialiseerde artsen van Istanbulhair

Door een gratis consult in te plannen kunt u een goede diagnose krijgen van uw haartransplantatie

Wilt u een gratis scan? Stuur dan een email naar leads@istanbulhair.nl of een

WhatsApp bericht naar +31 6 29 50 60 80 of +31 6 82 88 87 86 zodat wij contact met u

kunnen opnemen

Istanbul

Bekijk hieronder onze behandelingen in Istanbul

Istanbulhair Istanbul

Tand correctie
Tand implantaten
Loposuctie
Borsten vergroten/verkleinen/corrigeren
BBL

Nederland

Bekijk hieronder onze behandelingen in Nederland

Istanbulhair Behandelingen in nederland

PRP
Fillers
Botox
Biofiber (Kunstmatige haarimplantatie)
Vampire Facelift
Donkere rimpels vervangen