PDO behandeling

PDO behandeling

PDO draadlift is een nog vrij onbekende behandeling. Onterecht, want hij is zeer effectief! Met een draadlift wordt het decolleté verjongd door middel van hechtdraden, ook wel PDO-draadlift genoemd. Bij een draadlift worden biologisch afbreekbare hechtdraden gebruikt. Deze zijn binnen de chirurgie al jarenlang bekend als oplosbare hechtingen. Deze hechtdraden worden tijdens de behandeling in de diepere laag van de huid geplaatst.

Waarom een PDO draadlift behandeling?

Door zon en ouderdom komen er meer (verticale) lijnen op uw decolleté. Met een draadliftbehandeling kunt u uw uiterlijk tijdelijk iets verjongen doordat hij zorgt voor een verstrakking en lifting van de huid. Kortom, een verjonging van uw decolleté zonder een ingrijpende facelift of operatie!

Een draadlift PDO biedt de voordelen van een niet-chirurgische behandeling. Zo is er maar een korte periode nodig om van de ingreep te herstellen. Bovendien lossen de hechtdraden volledig op en wordt de verbetering tot stand gebracht door uw eigen collageen! Deze behandeling is het meest geschikt voor mannen en vrouwen tussen de 30 en 65 jaar.

Istanbulhair haartransplantatie PDO

Onze werkwijze

Stap 1

Vooraf

Er worden foto’s gemaakt, de gezondheidsverklaring en de behandelovereenkomst worden getekend.

Istanbulhair haartransplantatie PDO

Stap 2

Verdoving

Nadat er foto’s zijn gemaakt, u een gezondheidsverklaring en behandelovereenkomst hebt ingevuld, wordt het te behandelen gebied met een verdovende crème ingesmeerd. Vervolgens wordt de oplosbare hechtdraad in het diepere weefsel geplaatst. U voelt een heel klein prikje. Natuurlijk wordt duidelijk met u besproken door de arts welk soort hechtdraad en hoeveel hechtdraden gebruikt gaan worden voor deze PDO draadlift behandeling.

Istanbulhair haartransplantatie PDO

Stap 3

Behandeling

Na plaatsing van de draden hechten zij zich vast in het onderhuidse weefsel en zorgen voor een spanning in de gewenste richting. Hierdoor wordt de huid enigszins opgerekt. Door deze spanning op het weefsel wordt het lichaam aangezet om nieuw collageen te maken rondom de hechtdraad. Dit zorgt ervoor dat de huid steviger en strakker wordt. De hechtdraden lossen na verloop van tijd vanzelf op. Er kunnen op ieder gewenst moment extra hechtdraden geplaatst worden.

Istanbulhair haartransplantatie PDO

Wat kun je verwachten van het resultaat?

Na de behandeling ziet u al gelijk resultaat. De lijnen en rimpels van de huid worden minder zichtbaar en de huid zelf wordt ook steviger. De PDO draden zorgen voor een volume effect. Na ongeveer 6 weken wordt er voldoende collageen geproduceerd, zo kan het resultaat optimaal worden. en zal het effect van de PDO behandeling goed te zien zijn.

FAQ over PDO

  • PDO is een draadliftbehandeling. Met een draadlift behandeling wordt het decolleté verjongd door middel van hechtdraden.

  1. Het heeft een korte herstelperiode na de ingreep
  2. De hechtdraden lossen volledig op en wordt de verbetering tot stand gebracht door uw eigen collageen
  3. PDO help bij het activeren van de bloedsomloop en lymfekanalen en bij het mobileren van verhopingen.
  • Bij een draadlift worden biologisch afbreekbare hechtdraden gebruikt. Deze zijn binnen de chirurgie al jarenlang bekend als oplosbare hechtingen. Deze hechtdraden worden tijdens de behandeling in de diepere laag van de huid geplaatst.

  • Na een PDO behandeling word er maar een minimale hersteltijd verreist. Tijdens het herstel kunnen er bijwerkingen die er voorkomen: blauwe plekken en/of zwellingen die je ongemak laat voelen op de plaats waar de injectie plaats heeft gevonden.